Planontwikkeling

Al vanaf de initiatieffase kan LAUDY een rol van betekenis spelen. Binnen onze afdeling Bouwontwikkeling maken onze planontwikkelaars de vertaalslag van het eerste ontwerp naar een beheersbaar en realistisch plan dat binnen budget past. Wij nemen u alle zorg uit handen, dat is onze meerwaarde.

Onze planontwikkelaars beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op zowel bouwtechnisch vlak als op het gebied van bouwkosten, risicobeheersing, procedures, vergunningen en overige relevante wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld milieu en duurzaamheid. Wij zetten onze planontwikkelaars en projectmanagers onder meer veelvuldig in bij projecten die worden uitgevoerd in bouwteam of als DBFMO. Natuurlijk is iedere andere vorm van samenwerking ook mogelijk. Enthousiast en proactief geven wij sturing aan elk project.

LAUDY luistert naar de wensen van de opdrachtgever, maar ook naar wat de markt wil. Wij observeren, signaleren en reageren; precies in die volgorde.

Projectontwikkeling

LAUDY heeft haar sporen verdiend met tal van integrale herstructureringsopgaven. Wij zijn daarbij ondernemend, initiƫren zelf projecten en dragen risico door het verwerven van gronden en/of gebouwen voor herbestemming. Onze projectontwikkelaars analyseren zorgvuldig alle mogelijkheden samen met projectpartners: overheden, beleggers, woningcorporaties, mogelijke beheerders en gebruikers.