Over LAUDY

Het jaar 1852. Jan Laudy start in Sittard een aannemingsbedrijf en bouwmaterialenhandel en legt daarmee de solide basis voor de onderneming die LAUDY nu is. In 2002 is ons familiebedrijf onderdeel geworden van Ballast Nedam en in 2016 hebben de collega’s van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling Zuid en Bouwborg Zuid zich bij ons gevoegd. Samen beschikken wij over de kennis, ervaring en gedrevenheid die nodig is om de kwaliteit te bieden waar wij al sinds 1852 voor staan.

LAUDY is actief in de hele bouwkolom. Wij ontwikkelen bouwprojecten in opdracht van klanten, maar ook uit eigen initiatief, voor eigen risico. Onze projecten betreffen zowel woningen als utiliteitsgebouwen en u komt ons ook tegen in de industrie. Onze specialistische teams zijn sterk in restauratie, renovatie en nieuwbouw. Tevens beschikken wij over specialisten in bouwkundig onderhoud.

Succes staat of valt met een goede communicatie. We houden dan ook graag de lijnen kort. Integrale procesbeheersing is voor LAUDY van groot belang. Want heb je het organisatorisch en technisch goed geregeld dan zie je dat duidelijk aan het eindresultaat. Wij hebben ruime ervaring met het werken in een bouwteam. We realiseren daarnaast ook DBFMO-projecten (design, built, finance, maintain and operate) waarbij naast het ontwerp en de bouw van een object ook de financiering, het onderhoud en het leveren van facilitaire diensten binnen onze verantwoordelijkheid vallen.

Of het nu gaat om wonen, werken, winkelen of vrije tijd, wij komen graag met innovatieve oplossingen voor vastgoed- en onderhoudsvraagstukken. In deze tijd heeft de maatschappij oplossingen nodig die het resultaat zijn van conceptueel denken, procesvaardigheid, daadkracht en doorzettingsvermogen. LAUDY bundelt deze kwaliteiten.

Certificeringen

Onze organisatie is bedrijfsbreed gecertificeerd voor:

  • ISO 9001:2008 – Kwaliteitsmanagementsysteem
  • ISO 14001:2004 – Milieumanagementsysteem
  • VCA**(2008/5.1) – Veiligheid-, Gezondheid- en Milieuzorgsysteem
  • BRL-ERB – Erkend Restauratie Bedrijf: midden- en grootbedrijf
  • FSC – het keurmerk voor verantwoord bosbeheer
  • Volandis Erkend Leerbedrijf
  • PSO niveau 2 – prestatieladder socialer ondernemen

 

Inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden

Werkt u voor ons als onderaannemer of bent u leverancier? Wij hanteren de algemene inkoop- en onderaannemingsvoorwaarden van ons moederbedrijf Ballast Nedam.

Bekijk de voorwaarden

Organisatiestructuur

Integriteit

Integer werken is een van de speerpunten van ons beleid. Wij hanteren daarom een gedragscode voor alle vaste en ingehuurde medewerkers en alle onderaannemers en overige personen die werkzaamheden verrichten voor en namens LAUDY. Dit betekent dat zij zich zorgvuldig, integer en maatschappelijk verantwoord opstellen en gedragen om een al dan niet schijnbaar afhankelijke positie door vermenging van zakelijke en privébelangen te voorkomen. Het belang van de gedragscode is overduidelijk; het is het fundament van onze organisatie en laat zien waar wij voor staan en waar wij ons aan houden.

Bekijk onze gedragscode