Start uitbreiding SAMCO Aircraft Maintenance

Op Maastricht-Aachen Airport werken wij, samen met onze partner Coumans Installaties aan de uitbreiding van het pand van SAMCO Aircraft Maintenance. LAUDY is hoofdaannemer van dit project, waarvan het constructief ontwerp is verzorgd door adviesbureau Palte.


Afgelopen donderdag zijn wij gestart met de aanleg van de fundering. De uitbreiding bestaat uit een nieuwe hangar van ca. 3.300 m2 die onderdak biedt aan kantoren, opslagruimte maar bovenal een werkvloer waar onderhoud kan worden uitgevoerd aan vliegtuigen zoals de Boeing 737, Airbus A321 en Bombardier CSeries. In relatief korte tijd is dit ons tweede project in aircraft maintenance. Eerder dit jaar leverden wij de nieuwe spuithangar voor MAAS Aviation op.

Zie ook het nieuwsbericht op luchtvaartnieuws.nl