Een nieuwe directie voor LAUDY

LAUDY gaat haar focus weer volledig richten op de regio Limburg. Wij doen dit onder leiding van een nieuw directieteam. Directies van LAUDY en moederbedrijf Ballast Nedam zijn hierover gezamenlijk tot overeenstemming gekomen. De vier LAUDY-vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland gaan verder onder de naam Ballast Nedam Zuid.

De afgelopen jaren heeft LAUDY, vanuit een zevental vestigingen verdeeld over de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, vele mooie projecten mogen realiseren in Zuid-Nederland. Om de dienstverlening aan de opdrachtgevers optimaal te kunnen laten functioneren en de potentie in de regio’s nog beter te benutten, is besloten om de focus van LAUDY weer volledig op de regio Limburg te richten. Het hoofdkantoor van de organisatie blijft daarbij in Sittard gevestigd.

Nieuw directieteam

Binnen het Ballast Nedam-concern opereert LAUDY vanaf heden zelfstandig onder aansturing van een eigen, nieuw directieteam. LAUDY wordt voortaan aangestuurd door directeur Raymond Veugelers. Andere leden van het nieuwe directieteam zijn Roel Goossens (adjunct-directeur Bouwontwikkeling) en Rob Salden (adjunct-directeur Bouwrealisatie). Alle drie de directieleden zijn ervaren medewerkers van LAUDY met een grote verbondenheid met het bedrijf en de regio Limburg. Raymond: “Ik ben verheugd over het feit dat we het nieuwe directieteam volledig intern hebben kunnen invullen met ervaren LAUDY-mensen die de organisatie door en door kennen. Een waarborg voor het behoud van de cultuur en continuïteit van onze organisatie, waarvan de basis al ruim 165 jaar geleden reeds is gelegd. Het nieuwe team geniet daarbij ook het volste vertrouwen van de Raad van Bestuur van ons moederbedrijf Ballast Nedam en haar enig aandeelhouder Renaissance Construction.”

Roel Goossens is, aansluitend aan zijn opleiding aan de TU/e, in 2006 bij LAUDY in dienst gekomen. Binnen LAUDY heeft Roel diverse functies bekleed binnen de afdeling Bouwontwikkeling. Voor zijn toetreding tot het directieteam was Roel werkzaam als senior projectmanager. In deze rol heeft hij leiding gegeven aan diverse projectteams bij bouwteamprojecten en complexe tenders. In zijn nieuwe rol als Adjunct-directeur Bouwontwikkeling geeft Roel sturing aan de afdeling Projectverwerving & Bouwontwikkeling.

Rob Salden is eveneens afgestudeerd aan de TU/e. Reeds tijdens zijn studie werkte Rob voor LAUDY. Na zijn afstuderen in 2008 is hij direct in dienst gekomen. Na een bedrijfsbreed traineeship is Rob bij LAUDY Bouwservice gestart. Sinds 2013 geeft hij als afdelingshoofd leiding aan het team van LAUDY Bouwservice. In zijn nieuwe rol als Adjunct-directeur Bouwreallisatie is Rob verantwoordelijk voor de realisatie van álle projecten van LAUDY. Hij stuurt de uitvoeringsteams aan en blijft tevens verantwoordelijk voor de afdeling Bouwservice.

Raymond Veugelers heeft de functie van directeur aanvaard. Raymond was, tot aan zijn benoeming tot directeur, werkzaam als Adjunct-directeur Bouwontwikkeling bij LAUDY. Hij maakte als zodanig sinds 2016 deel uit van het directieteam. Daarvóór heeft Raymond diverse functies bekleed in de projectontwikkeling en planontwikkeling, zowel binnen LAUDY als bij BPD en Avenue2.

LAUDY blijft LAUDY

Raymond: “Natuurlijk is LAUDY veel meer dan alleen een directieteam. Het zijn onze medewerkers die iedere dag het verschil maken. En op dat vlak verandert er helemaal niets. De kenmerkende betrokkenheid, het verantwoordelijkheidsgevoel en de hands-on mentaliteit van onze medewerkers zorgen ervoor dat we iedere dag weer net dat beetje extra kunnen leveren. Zij zijn de reden dat we samen, elke dag weer, onze grenzen kunnen verleggen.”

Wij zullen ook in de toekomst nauw blijven samenwerken met onze voormalige vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland en met andere bedrijven binnen het Ballast Nedam-concern. Kennis en kunde worden met elkaar gedeeld, zoals dit tot op heden ook het geval was. De kernwaarden kwaliteit en veiligheid blijven hoog in het vaandel staan. Ook blijft LAUDY actief in de marktsegmenten utiliteitsbouw, woningbouw, restauratie en industrie. Zo kunt u nu en in de toekomst met al uw vragen en wensen op huisvestingsgebied bij ons terecht.

Ballast Nedam Zuid

De vertrouwde naam van Ballast Nedam komt weer terug in Noord-Brabant en Gelderland. De vier voormalige LAUDY-vestigingen in Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Nijmegen heten voortaan Ballast Nedam Zuid. Meer informatie over dit nieuwe en toch bekende bedrijf is te vinden op: http://zuid.ballast-nedam.nl.