BEXA Award voor Laudy

08 januari 2020

Gisteren, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ballast Nedam in Nieuwegein, zijn voor het eerst de Ballast Nedam Excellence Awards (BEXA) uitgereikt. Deze prijzen worden toegekend aan individuen, teams en business units die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet en die duurzaam hebben bijgedragen aan het succes van Ballast Nedam.
Als business unit is Laudy in de prijzen gevallen. Uit handen van de heer Erman Ilıcak, eigenaar van ons moederbedrijf Renaissance Construction, ontving een afvaardiging van “team Laudy” de BEXA Business Transformation Award.

Wij zijn ontzettend trots dat Laudy deze prijs heeft ontvangen. Sinds mei 2018 is, onder leiding van een nieuw en jong managementteam, door de hele organisatie hard gewerkt aan de transformatie van het bedrijf tot een ondernemende en innovatieve organisatie aan de hand van de “Laudy Schijf van Vijf”. De award is een waardering voor hetgeen dat tot op heden bereikt is en een bevestiging dat ondernemen met voldoende oog voor medewerkers, relaties, samenleving, duurzaamheid en innovatie een betere organisatie oplevert.