Donatie aan Stichting Petje Af Zuid-Limburg

14 januari 2022

Op 13 januari hebben wij vanuit Laudy een cheque ter waarde van € 2.500,- uitgereikt aan Michel van Dijke van Stichting Petje Af regio Zuid-Limburg. Deze donatie doen wij in plaats van de, vroeger gebruikelijke, kerstgeschenken aan relaties.

Petje Af organiseert praktijkervaringen bij bedrijven en instellingen in de regio voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar en hoopt hen hiermee te inspireren voor hun toekomst. Dit doet Petje Af door bedrijfsbezoeken te organiseren, lessen te geven en musea en theaters te bezoeken. Door deze ervaringen wordt de talentontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Een van de sectoren die ook terugkomt bij Petje Af is de bouwsector. Zo zijn kinderen van Petje Af al eerder bij Laudy in aanraking gekomen met het werken op een bouwplaats. Ze bezochten het project DoubleTree by Hilton hotel in Sittard.

In lijn met onze missie en visie steunt Laudy Bouw & Ontwikkeling jaarlijks diverse goede doelen die een bijdrage leveren aan de samenleving, waaronder het Ronald McDonald Huis, Quiet Maastricht en nu Stichting Petje Af regio Zuid Limburg.

Wij wensen Michel van Dijke en het team van Petje Af een mooi en voorspoedig 2022 toe en we hopen dat vele kinderen een mooie en leerzame activiteit mogen hebben het komend jaar.