Doneer je oude winterjas

03 oktober 2019

De eerste herfststormen zijn inmiddels over Limburg getrokken en voor de meeste mensen is het heel logisch om dan de winterjas uit de kast te trekken of een nieuwe winterjas te kopen. Dit is echter lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen, neemt namelijk toe. Ook in Zuid-Limburg. Het leven op straat of met een beperkt sociaal netwerk is zwaar.

Wij willen deze groep mensen graag winterproof maken en daarom ondersteunen wij het initiatief van stichting Samen voor Maastricht om warme jassen in te zamelen voor de goede doelen: Leger des Heils Limburg, Voedselbanken Limburg Zuid, Kledingbank Limburg, Quiet Maastricht, Doorgeefwinkel Maastricht, De Gouwe Maastricht, Juupu en COA Maastricht.

Wil jij ook aankomende winter een hart verwarmen? Duik dan in je kast en verzamel gedragen jassen die een tweede leven verdienen! Heren-, dames- maar vooral kinderjassen kun je van 2 oktober tot en met 24 oktober 2019, tussen 8.15 uur en 16.45 uur, inleveren bij het inzamelpunt in de ontvangsthal van ons kantoor De Bergerhof, Irenelaan 8, 6133 BG, Sittard.