Halfjaarresultaten Ballast Nedam 2020

04 september 2020

Als lokale speler ontwikkelen en bouwen wij zelfstandig in de Limburgse markt. Echter niet iedereen weet dat wij al sinds 2001 onderdeel uitmaken van het internationaal opererende Ballast Nedam. Wij kunnen daardoor slim gebruik maken van de schaalvoordelen van een groot concern en toch de afstand tot onze klanten klein houden. Een solide en stabiel moederbedrijf is daarbij natuurlijk een voorwaarde voor succes.

Onlangs zijn de halfjaarresultaten van ons moederbedrijf gepubliceerd en deze stemmen ons zeer positief.  Onze moeder is financieel gezond, heeft veerkracht getoond en blijkt tijdens de COVID-19 pandemie over voldoende aanpassingsvermogen te beschikken om door te kunnen blijven bouwen. Op zo’n moeder kun je trots zijn. Ook trots zijn wij op Renaissance Construction, het moederbedrijf van Ballast Nedam. Met een jaaromzet van meer dan 5,4 miljard USD is Renaissance dit jaar opgeklommen van de 33e tot de 23e plaats op de ENR-lijst met ‘s werelds grootste bouwondernemingen.

Over onze eigen resultaten mogen wij ook niet klagen. Ons orderboek is stabiel en de orderintake bestaat uit een mooie mix tussen woningbouw, utiliteitsbouw en restauratie. Laudy ligt op de koers zoals in het businessplan is uitgestippeld. Met onze betrokken en gedreven medewerkers bouwen wij mee aan de toekomst van Limburg.

Bekijk hier het persbericht over de halfjaarcijfers: https://www.ballast-nedam.nl/nieuws/2020/09/03/halfjaarresultaten-2020/