Koopovereenkomst getekend nieuwe Service & Onderhoud (Bouwservice) locatie

30 april 2021
Binnen Laudy Bouw & Ontwikkeling werken wij continu aan de verbetering van onze dienstverlening aan onze klanten. Vorig jaar hebben wij de eerste stappen gezet in het Lean & Learn werken en enige tijd geleden hebben wij de Laudy Waardekernen geïntroduceerd. Nu is het dan ook tijd om de volgende stap in onze ‘roadmap’ te zetten: in ons Businessplan 'Gebouwd voor Gezonde Condities' zetten wij in op het creëren van een gezonde werk- en leefomgeving; hiertoe behoort natuurlijk ook het faciliteren in huisvesting welke onze ambities ondersteunen.
Wij hebben dan ook nieuws; op 29 april hebben wij de koopovereenkomst getekend voor een nieuwbouwperceel op Bedrijvenstad Fortuna aan de Bergerweg te Sittard, alwaar wij een nieuwbouw gaan realiseren voor onze Laudy Waardekern Service & Onderhoud (Bouwservice) en
Ballast Nedam
materieeldienst Sittard. Uiteraard past deze nieuwbouw niet alleen in onze ambitie om met Laudy Service & Onderhoud onze klanten nog beter te kunnen bedienen maar ook om onze duurzaamheidsambities nog verder waar te maken. Dit betekent dan ook dat wij begin 2022 gaan verhuizen van onze huidige nevenlocatie Gasthuisgraaf naar Bedrijvenstad Fortuna.
Volg de ontwikkelingen van onze Laudy Service & Onderhoud nieuwbouw via onze social media kanalen!