Laudy week van de Vitaliteit & Veiligheid 2022

17 oktober 2022

Geen fijnere plek om te werken dan in de bouw. Samen met collega’s en bouwpartners een gebouw ontwerpen en realiseren dat er, bij wijze van spreken, over 100 jaar nog staat. En wanneer je er na jaren nog eens langsloopt kun je met trots terugkijken en zeggen: “samen hebben we dat voor elkaar gekregen!

”De bouw is alleen niet zonder gevaren; werken op hoogte, val- en struikelgevaar, zware materialen, groot materieel en soms vlijmscherp gereedschap zorgen ervoor dat je continue alert moet zijn op gevaarlijke situaties op de bouwplaats. En het kantoor is dan misschien een veiligere omgeving, langdurig zittend werken is ook niet zonder gevaren voor de vitaliteit. Bij Laudy vinden wij het belangrijk dat iedereen, iedere dag veilig en gezond kan komen werken. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Laudy Week van de Vitaliteit en Veiligheid en wel van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober.

Het programma is gevarieerd. Gedurende de week staan diverse toolbox meetings, workshops en veiligheidsoefeningen op het programma, allen in het kader van veilig werken of vitaliteit. Ook werken al onze medewerkers op de bouwplaats vanaf deze week in nieuwe high visibility kleding.