Lever je oude winterjas bij ons in en verwarm een hart!

Je bent misschien nog niet bezig met de wintergarderobe, maar binnen niet al te lange tijd zullen de eerste herfststormen toch echt over Limburg trekken. Voor de meeste mensen is het heel logisch om dan de winterjas uit de kast te trekken of een nieuwe winterjas te kopen. Dit is echter lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen aan de rafelrand van de samenleving neemt namelijk toe. Ook in Zuid-Limburg. Het leven op straat en met een beperkt sociaal netwerk is zwaar.

Wij willen deze groep mensen graag winterproof maken en daarom ondersteunen wij het initiatief van stichting Samen voor Maastricht om warme jassen in te zamelen voor de goede doelen: ‘Dress For Success, De Gouwe, Vluchtelingenwerk Nederland, Quiet Maastricht, De Voedselbank, De Kledingbank en Het Leger de Heils.

Wil jij ook aankomende winter een hart verwarmen? Duik dan in je kast en verzamel gedragen jassen die een tweede leven verdienen! Heren-, dames- én kinderjassen kun je van 8 oktober tot en met 24 oktober 2018, tussen 8.15 uur en 16.45 uur, inleveren bij het inzamelpunt op ons kantoor De Bergerhof, Irenelaan 8, 6133 BG, Sittard.

P.S. bij het inzamelpunt vind je kaartjes om een hartverwarmend bericht achter te laten voor de nieuwe eigenaar van de jas. Verstop het kaartje in een van de zakken en verwarm een hart.