Onthulling D'r Juul in Heerlen

09 september 2022

Tijdens Cultura Nova in Heerlen werd D’r Juul onthuld op het van Grunsvenplein in het bijzijn van burgemeester Roel Wevers en de initiatiefnemers.

D'r Juul is een bronzen beeld dat de trots van Heerlen uitbeeldt en is gemaakt door het kunstenaarsduo Les Deux Garçons. Daarnaast zal D’r Juul symbool staan als verbinder die de ondernemers binnen de stad samenbrengt en het gesprek aan laat gaan over de ontwikkelingen van Heerlen.

Wij hebben als Laudy ook ons steentje bijgedragen aan de komst van het kunstwerk D’r Juul, waaronder het verrichten van hand en span diensten t.b.v. het plaatsen van het beeld. Ook hebben wij een kleiner formaat van D'r Juul op de binnenplaats van ons kantoor De Bergerhof staan in Sittard en hopen wij hiermee de verbinding aan te gaan.

De locatie van het beeld is tijdelijk en zal definitief worden geplaatst bij de opgeknapte Promenade. Op dit moment zijn we bezig met de eerste zichtbare werkzaamheden op de bouw van Fase 1 (44 koopappartementen) van het Promenadenpark.