Start bouw 80 sociale nieuwbouwappartementen Groene Loper/Bauduinstraat

20 oktober 2021

Afgelopen maandag (18 oktober) heeft de start van de bouw van het project Burgmeester Bauduinstraat in Maastricht plaats gevonden.
Op het perceel tussen de burgemeester Bauduinstraat en de Groene Loper worden 80 appartementen voor de sociale huursector gebouwd, waarvan 60 appartementen voor Woningstichting Maasvallei en 20 appartementen voor Woningstichting Servatius.

Het bouwteam
Het bouwteam, bestaande uit architectenbureau Humblé Martens & Willems, ingenieursbureau Werf en Nass, Woningcorporatie Servatius, Laudy Bouw & Ontwikkeling en opdrachtgever Woningcorporatie Maasvallei, heeft het afgelopen jaar het nieuwbouwplan gezamenlijk uitgewerkt.

Fijn en betaalbaar wonen voor jong en oud
De appartementen zijn energiezuinig en geschikt voor 1- en 2 persoonshuishoudens. Naar verwachting worden de appartementen eind
2022 / begin 2023 opgeleverd.

Wij zijn trots dat er op deze plek sociale huurwoningen gerealiseerd worden die een zeer gewenste toevoeging zijn voor de sociale huur.
Het zorgt voor een goede mix en draagt bij aan de verbinding van de wijkenWittevrouwenveld en Wyckerpoort, zowel fysiek als maatschappelijk.