Verbouwing kantoor Stichting Pergamijn Sittard

23 december 2020

De afgelopen periode heeft ons bouwserviceteam hard gewerkt aan de verbouwing van het nieuwe hoofdkantoor van Stichting Pergamijn in Sittard. De verbouwing is gestart tijdens de bouwvak en wordt deze week opgeleverd. Begin januari zal Stichting Pergamijn zich officieel vestigen op de nieuwe locatie gelegen aan Mercator in Sittard.

De inrichting van het pand heeft een opknapbeurt gekregen. Op meerdere verdiepingen zijn schilderwerkzaamheden verricht en nieuwe plafonds geplaatst. De inrichting van de kantoorruimtes is ook grotendeels veranderd. Er zijn nieuwe glazen wanden geplaatst en de pantry’s zijn volledig vernieuwd.

Deze verbouwing bracht ook duurzame verbeteringen met zich mee. Zo zijn alle bestaande lampen vervangen door LED-verlichting en het gebouw is aangesloten op Het Groene Net van Sittard.