Verduurzaming woningen HEEMwonen

19 januari 2023

Verduurzaming

Begin 2022 is Laudy Bouw & Ontwikkeling en HEEMwonen uit Kerkrade gestart met het ontwikkeltraject voor verduurzaming van 35 grondgebonden woningen in Kerkrade en 87 appartementen in Landgraaf.

In dit traject werkt het gezamenlijke projectteam van HEEMwonen en Laudy de casus uit tot een project waarbij investering, toekomstig onderhoud, duurzaamheid en comfort in balans zijn. Dit traject is succesvol en naar wens verlopen waarbij we blij zijn dat deze opdracht uitgevoerd mag worden.

Direct gestart

Na het ondertekening is Laudy gelijk gestart met de warme opnamen bij de woningen in Kerkrade waarbij er per woning exact gekeken wordt welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. De renovatie start in februari van dit jaar en wordt afgerond in december van dit jaar.

We zijn blij voor alle bewoners dat hun woning volgende winter een stuk energiezuiniger en comfortabeler zal zijn!

Langdurige samenwerking

Laudy Bouw & Ontwikkeling heeft een meerjarige samenwerking met HEEMwonen voor het renoveren en verduurzamen van een deel van hun vastgoed. Hiermee helpen wij HEEMwonen hun duurzaamheidsambities te halen en krijgen de huurders een energiezuinigere, comfortabelere en gezondere woning.