Word jij, net als Detlev, onze nieuwe collega?

Wij zijn blij dat wij kunnen melden dat onze openstaande vacature voor de functie van projectmanager is ingevuld. Vanaf 1 december gaat onze nieuwe collega Detlev Keijdener invulling geven aan deze belangrijke rol. Naast het projectmanagement bij bouwontwikkeling gaat hij ook aanbestedingsteams aansturen.

Detlev is niet geheel onbekend voor ons. Hij werkt namelijk al 9 jaar binnen het Ballast Nedam-concern, waarvan de laatste 3,5 jaar voor ons zusterbedrijf Ballast Nedam Construction. Voor Ballast Nedam heeft hij in de rol van planontwikkelaar en tendermanager meegewerkt aan diverse complexe projecten. Detlev: “Trots ben ik onder meer op het project ‘Het kunstenpand’ in Hart van Zuid in Rotterdam. Dit DBFMO-project heb ik samen met mijn collega’s, het ontwerpteam en de opdrachtgever vanaf schetsontwerp doorontwikkeld tot een technisch ontwerp. Momenteel is het in uitvoering en wanneer het gereed is gaat het onderdak bieden aan een theater en een bibliotheek”. Het eerste project voor Detlev bij Laudy is de realisatie van een groot bedrijfsgebouw op de Chemelot Brightlands Campus in Geleen.

We hebben echter nog meer vacatures en deze zijn nog niet ingevuld. Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team met een:

Wil jij ook deel uitmaken van onze familie? Reageer dan snel op een van deze vacatures!