Laudy Bouw & Ontwikkeling doneert € 2.500,- aan Greutsj

Donderdagavond 24 augustus gaf Raymond Veugelers, directeur van Laudy Bouw & ontwikkeling samen met Judith Bühler, wethouder Sittard-Geleen tijdens het Preuvenemint in de Sint-Janskerk te Maastricht een cheque t.w.v. € 2.500,- aan Greutsj.

Laudy brengt al ruim 170 jaar uitdagende bouwprojecten tot een goed einde met onze bekende enthousiasme en vakmanschap. Onze bedrijfsfilosofie is het ondersteunen van goede doelen die een positieve bijdrage aan de samenleving leveren, zoals Greutsj uit Geleen. Ze streven ook naar samenwerking met Laudy om gastlessen te geven en de educatie over 'Werken in de bouw' voor de jeugd te versterken. Dit laat zien dat Laudy zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid en educatieve initiatieven.

Greutsj is bedoeld voor jong en oud, die binnen deze maatschappij met zelfvertrouwen én trots willen functioneren. Middels leuke, leerzame activiteiten gaat vooral jong en soms ook oud(er) aan de slag. In samenzijn en samenwerking leren kinderen onder andere contacten aan te gaan en te onderhouden, samen plezier te beleven, actief bezig te zijn en hun kwaliteiten te benutten of uit te bouwen. Daar waar nodig en mogelijk sluiten ook af en toe oudere jeugdigen aan, om hun betrokkenheid op de samenleving en maatschappij te vergroten. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers en gasten ontdekken, ontplooien, verkennen en vergroten deelnemers hun bekwaamheid naar de toekomst.

“Met deze donatie kunnen wij weer mooie activiteiten organiseren” aldus Michel van Dijke van Greutsj.

Preuvenemint 2023