Nieuwbouw 14 levensloopbestendige woningen in Maastricht

Voor Woningcorporatie Servatius gaat Laudy Bouw & Ontwikkeling aan de Tillystraat in Maastricht 14 levensloopbestendige woningen bouwen. De opdracht voor de sloop was al gegeven en die is bijna afgerond, de overeenkomst voor de duurzame nieuwbouw is inmiddels getekend. Het startsein voor de nieuwbouw is met een officiële handeling bevestigd onder het toeziend oog van medewerkers van Servatius, Laudy en omwonenden.

Sloop en nieuwbouw
Gezien de opdracht voor sloop eind januari is gegeven zijn de sloopwerkzaamheden op dit moment bijna afgerond. Laudy start naar verwachting eind september (in verband met de omgevingsvergunningsprocedure) met de nieuwbouw van de 14 levensloopbestendige, duurzame woningen. Naar verwachting zijn de woningen rond de zomervakantie van 2024 gereed voor bewoning.

In het eerste kwartaal van 2020 zijn al 10 eengezinswoningen, 14 levensloopbestendige woningen en 43 appartementen aan de Tillystraat door ons opgeleverd. De nieuwbouw van deze 14 levensloopbestendige woningen ronden dit project mooi af.

Fijn om voor Servatius weer een mooie, nieuwe opdracht uit te mogen voeren.