30 PuurThuys woningen opgeleverd in Broekhem-Valkenburg

De bouw van de 24 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen in Broekhem-Valkenburg is afgerond.  Deze woningen, die volgens het PuurThuys concept zijn gebouwd, zijn in opdracht van Wonen Zuid gebouwd. De oplevering aan Wonen Zuid is inmiddels naar tevredenheid voltooid en vervolgens hebben ook de nieuwe huurders de sleutel van hun nieuwe thuis uitgereikt gekregen.

De opdracht voor de bouw van deze 30 sociale huurwoningen wordt gedaan met complete terreinafwerkingen; aanleg van parkeerplaatsen aan de achterzijde, plaatsing van hekwerken én beplanting. In de woningen zelf zijn de keukens en badkamers geplaatst.

PuurThuys
PuurThuys is het resultaat van een kennis- en krachtenbundeling van Laudy Bouw & Ontwikkeling en Ballast Nedam Zuid. Twee dochterbedrijven van Ballast Nedam die samen met een aantal gerenommeerde partnerbedrijven vorm en inhoud geven aan dit unieke woonconcept.

PuurThuys is gebaseerd op prefab bouw. Een specialisme waarin de bedenkers en makers van PuurThuys een lange staat van dienst hebben. Bouwen met prefab betonelementen heeft veel voordelen. Doordat de onderdelen in een geconditioneerde omgeving worden geproduceerd, is er sprake van een optimale controle over o.a. de temperatuur en luchtvochtigheid. Doordat het prefabriceren van de woningen in de fabriek plaatsvindt, is er een kortere bouwtijd. De kwaliteit en leveringssnelheid is gegarandeerd hoog.


Wij wensen alle nieuwe bewoners in Broekhem veel woongeluk.