Laudy Groep benoemt Stefan Bos tot Directeur Klant & Markt

Laudy Groep benoemt Stefan Bos tot Directeur Klant & Markt

We zijn verheugd om jullie te informeren dat per 1 mei aanstaande Stefan Bos zal aantreden als Directeur Klant & Markt voor de Laudy Groep. In zijn rol zal Stefan het bedrijf verder brengen en laten excelleren in het begrijpen van onze markt en klanten. Met andere woorden, welke behoeften spelen er in de markt en bij onze klanten.

Stefan gaat hierbij nauw samenwerken met onze projectteams om de klantbehoeften verder in kaart te brengen. Samen zullen ze deze vraagstukken transformeren van abstracte ideeën naar concrete realiteit.

Hoewel Stefan zich in eerste instantie zal concentreren op de activiteiten van Laudy Bouw & Ontwikkeling, gaat hij in de toekomst steeds meer betrokken raken bij de activiteiten van alle bedrijven binnen de Laudy Groep. Zijn expertise en toewijding zullen ons helpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze positie in de markt te versterken.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Stefan en zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de vraagstukken van onze klanten en aan de toekomst van ons mooie bedrijf.

Lees hier het persbericht