Industrieservice

De industriebouw is een ander markant werkterrein van Laudy Bouw & Ontwikkeling. Voor een aantal grote industriële bedrijven verricht Laudy Bouwservice het onderhoud en de noodzakelijke verbouwingen.

In de industrie zetten wij gespecialiseerde medewerkers in die over de juiste opleidingen en veiligheidscertificaten beschikken. Laudy is onder meer gespecialiseerd in het vloeistofdicht maken van draagvloeren van beton en het aanleggen van vloeistofdichte voorzieningen in ter plaatse gestort beton. Ook het aanbrengen van (vloer)coatings en zuurbouw behoren tot onze expertises. Deze systemen kunnen wij, indien gewenst, onder certificaat leveren.

Wij zijn bekend met de bedrijfsprocessen in de industrie en weten dat onze werkzaamheden daaraan ondergeschikt zijn. De tijd die onze engineers in de praktijk hebben voor de voorbereiding en uitvoering is vaak zeer beperkt. Echter, doordat we goed bekend zijn met industriële processen en installaties, kunnen we projecten binnen zeer strakke tijdskaders realiseren zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.