Nieuwbouw

Laudy is van alle markten thuis en heeft in Zuid-Nederland veel in het oog springende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Ook de omvang van de projecten is divers, van enkele woningen tot een middelbare school van meer dan 35.000 m2. Dit alles vraagt om een flexibele organisatie met specialistische teams voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Utiliteitsbouw

De ervaring van Laudy reikt ver. Scholen, gemeentehuizen, kantoren, bedrijfsgebouwen, zorggebouwen, maar ook winkelcentra en parkeergarages werden door Laudy gebouwd. Daarnaast zijn de grote industrieën in het zuiden van Nederland voor ons bekend terrein. Zo hebben we de nodige laboratoria, opslaghallen en productiehallen op onze naam staan. Het moge duidelijk zijn, Laudy voelt zich als een vis in het water bij complexe opgaven.

Woningbouw

Aspecten als kwaliteit, planning, kosten, veiligheid en organisatie zijn bij Laudy onderwerp van accurate bewaking en beheersing. We zijn een partij die graag de verantwoordelijkheid naar zich toetrekt. En of het nu gaat om 10 of 100 appartementen of om grondgebonden woningen, elk project wordt met dezelfde toewijding en hetzelfde hoge afwerkingsniveau opgeleverd.