Onderhoud en 24-uursservice

Laudy Bouwservice is vaak als vaste partner voor onderhoud verbonden aan haar opdrachtgevers zoals woningcorporaties, beleggers, zorginstellingen, gemeenten en productiebedrijven. Wij verrichten werkzaamheden voor niet-planmatig en planmatig onderhoud; dit kan meerjarig onderhoud zijn maar ook op ad hoc basis.

Dagelijks- en mutatieonderhoud

Wij handelen dagelijks vele opdrachten af voor niet-planmatig onderhoud zoals dagelijks- en mutatieonderhoud. Dit doen wij veelal op basis van een serviceabonnement. Indien gewenst staan wij zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in geval van calamiteiten.

Planmatig en meerjarig onderhoud

Voor planmatig en meerjarig onderhoud is Laudy Bouwservice uw deskundige partner. Wij beschikken over de expertise voor het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en voeren de werkzaamheden vakkundig uit.
Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige verbintenis met onze opdrachtgevers, waarbij wij positief staat tegenover prestatiecontracten voor het beheer van vastgoed voor een termijn van 10 jaar en langer. U bent hierdoor verzekerd van een blijvende kwaliteit van uw vastgoed op een kosten efficiënte en deskundige wijze.

24-uursservice

Een defect houdt zich zelden aan kantoortijden. Vaak vinden storingen dan ook plaats op momenten dat niemand meer bereikbaar is. Laudy Bouwservice beschikt over een 24-uursservice. Wanneer u zich hierop abonneert beschikt u op elk tijdstip van de dag over een professionele storingsdienst. Onze vakmensen staan met hun compleet geoutilleerde bedrijfsauto’s altijd klaar. Snel en adequaat voeren ze urgente onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit.