Planontwikkeling

Al vanaf de initiatieffase kan Laudy een rol van betekenis spelen. Binnen onze afdeling Bouwontwikkeling maken onze planontwikkelaars en projectmanagers de vertaalslag van het eerste ontwerp naar een beheersbaar en realistisch plan dat binnen budget past. Onze projectontwikkelaars komen in beeld wanneer er ook sprake is van ontwikkelingen voor eigen risico. Wij nemen u alle zorg uit handen, dat is onze meerwaarde.

Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op zowel bouwtechnisch vlak als op het gebied van bouwkosten, risicobeheersing, procedures, vergunningen en overige relevante wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld milieu en duurzaamheid. Wij zetten onze planontwikkelaars en projectmanagers onder meer veelvuldig in bij projecten die worden uitgevoerd in bouwteam of als DBFMO. Natuurlijk is iedere andere vorm van samenwerking ook mogelijk. Enthousiast en proactief geven wij sturing aan elk project.

Laudy luistert naar de wensen van de opdrachtgever, maar ook naar wat de markt wil. Wij observeren, signaleren en reageren; precies in die volgorde.