Wonen

Nieuwbouw

In Limburg zijn er ruim 500.000 huishoudens. Van 1-persoons huishoudens tot grote gezinnen. Wij hebben de afgelopen decennia de nodige inwoners van onze provincie voorzien van een nieuwe woning. Van studio tot villa en van sociale huurwoning tot kasteel, ons team dat zich gespecialiseerd heeft in woningbouw draait er zijn hand niet voor om. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe woning ook echt een thuis wordt.

PuurThuys-woonconcept

Met het door Laudy en Ballast Nedam Zuid ontwikkelde woonconcept PuurThuys geeft u op een betaalbare, flexibele en duurzame manier invulling aan uw (her)ontwikkelingsplannen. PuurThuys is gebaseerd op prefab bouw, waardoor wij woningen sneller en beter kunnen bouwen. Meer informatie op www.puurthuys.nl

Duurzame renovatie

Maar wij bouwen niet alleen nieuwe woningen. Ook bestaande woningen kunnen wij renoveren en uitbreiden. Daarnaast is er een nieuwe tak van sport waar wij ons in hebben gespecialiseerd: het energiezuinig maken van woningen. Energetisch renoveren, Nul-op-de-meter en Beng (bijna energie neutraal gebouw) zijn vaktermen die dagelijks bij ons op de werkvloer te horen zijn. We hebben dan ook al behoorlijk wat woningen verduurzaamd. Dit doen wij met innovatieve technieken en op een manier die overlast voor bewoners minimaliseert.

Persoonlijke aandacht

Bij woningbouw draait het allemaal om aandacht voor de nieuwe bewoners en om kwaliteit. Kwaliteit leveren zijn wij gewend. Dat is onze tweede natuur. Ook staan wij op een goede manier bekend om de manier waarop wij kopers en huurders op een persoonlijke manier begeleiden bij de bouw of renovatie van hun woning. Kwaliteit en voldoende aandacht lijken niet altijd samen te gaan met een lage prijs. Dat het toch mogelijk is, bewijzen wij u graag!