Bouwservice

Zie je een Laudy-bus rijden? Grote kans dat een van de collega's van onze waardekern Bouwservice achter het stuur zit. De waardekern Bouwservice bundelt een aantal specialismen van Laudy Transformaties en verbouwingen, Onderhoud en calamiteitenservice 24/7 en Industrieservice

Transformaties en verbouwingen

Verbouwingen

Een verbouwing komt zelden gelegen. Hoe kun je immers uw organisatie laten draaien als alles overhoop ligt? De medewerkers van de Waardekern Bouwservice van Laudy hebben zich er in gespecialiseerd om te verbouwen "met de winkel open". Dagelijks werkt dit team aan grote en kleinere verbouwingen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, kantoren, scholen, hotels en meer. De kracht van dit team is het groot aantal eigen vakmensen. Zij zijn op de projecten aanwezig en zorgen dat de werkzaamheden veilig verlopen, dat overlast tot een minimum beperkt blijft en dat Laudy de kwaliteit kan leveren waar het voor staat. Goede communicatie is daarbij van groot belang. Dagelijkse afstemming met de klant is in veel gevallen noodzakelijk om te zorgen dat het bedrijfsproces niet gehinderd wordt. En moeten we het project opknippen in 30 fases om overlast te voorkomen? Ook geen probleem!

Transformaties

Naast reguliere verbouwingen geven wij bestaande gebouwen steeds vaker een andere bestemming. Het woord verbouwing dekt dan de landing niet meer helemaal, wij noemen het transformatie. Ook dit soort werkzaamheden worden bij Laudy in de regel uitgevoerd door de Waardekern Bouwservice. Zo transformeert deze waardekern bijvoorbeeld kantoorgebouwen tot appartementen. Dit kunnen zij snel en flexibel, waarbij de aanwezige kennis van woningbouw binnen het bedrijf een absolute meerwaarde is. Onze woonconsulenten staan daarbij klaar om de toekomstige bewoners zo goed als mogelijk te begeleiden.

Onderhoud en calamiteitenservice 24/7

Planmatig en niet-planmatig onderhoud

Voor professionele opdrachtgevers zoals beleggers en zorginstellingen, verzorgen wij planmatig en niet-planmatig onderhoud. Zowel meerjarig als op ad-hoc-basis.

Voor planmatig en meerjarig onderhoud kun je beschikken over onze expertise m.b.t. het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen. Natuurlijk voeren wij de werkzaamheden daarna ook vakkundig uit. Niet-planmatig onderhoud voeren wij veelal uit op basis van een serviceabonnement. Indien gewenst staan wij zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in geval van calamiteiten.

Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige verbintenis met onze opdrachtgevers, waarbij wij positief staat tegenover prestatiecontracten voor het beheer van vastgoed voor een termijn van 10 jaar en langer. Je bent hierdoor verzekerd van een blijvende kwaliteit van het vastgoed op een kostenefficiënte en deskundige wijze.

Calamiteitenservice 24/7

Een defect houdt zich zelden aan kantoortijden. Vaak vinden storingen dan ook plaats op momenten dat niemand meer bereikbaar is. Gelukkig is er dan de 24-uursservice van Laudy. Wanneer je je hierop abonneert beschik je op elk tijdstip van de dag over een professionele storingsdienst. Onze vakmensen staan met hun compleet geoutilleerde bedrijfsauto’s altijd klaar. Snel en adequaat voeren ze urgente onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit.

Industrieservice

De industrie is een markant werkterrein van Laudy. Veel van deze werkzaamheden vinden plaats achter gesloten poorten en uit het zicht van het grote publiek. Het werk is daarom echter niet minder belangrijk en bij Laudy hebben wij ons daarom in deze speciale tak van sport gespecialiseerd. Wij beschikken over een speciaal industrieservice team dat gespecialiseerd is in het onderhoud en kleinschalige verbouwingen van fabrieken en bedrijfsgebouwen.

In de industrie zetten wij gespecialiseerde medewerkers in die over de juiste opleidingen en veiligheidscertificaten beschikken. Laudy is onder meer gespecialiseerd in het vloeistofdicht maken van draagvloeren van beton en het aanleggen van vloeistofdichte voorzieningen in ter plaatse gestort beton. Ook het aanbrengen van (vloer)coatings en zuurbouw behoren tot onze expertises. Deze systemen kunnen wij, indien gewenst, onder certificaat leveren.

Martijn Zoetbrood en Maurits Hiensch Waardekernmanagers Bouwservice

Waar ben jij trots op?

Bekijk video

Meer weten?

Neem contact op met één van onderstaande waardekernmanagers.

Martijn Zoetbrood

Projectmanager Bouwservice

Als Projectmanager Bouwservice binnen de Waardekern Bouwservice ben ik uw aanspreekpunt voor deze waardekern. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de waardekern en voor het aanjagen en initiëren van innovatie en ontwikkeling op het gebied van onderhoud, industrieservice, calamiteitenservice en het transformeren van kantoorgebouwen naar woningen.

Maurits Hiensch

Projectmanager Bouwservice

Als Projectmanager Bouwservice binnen de Waardekern Bouwservice ben ik uw aanspreekpunt voor deze waardekern.