Onderhoud en Calamiteitenservice 24/7

Planmatig en niet-planmatig onderhoud

Voor professionele opdrachtgevers zoals beleggers en zorginstellingen, verzorgen wij planmatig en niet-planmatig onderhoud. Zowel meerjarig als op ad-hoc-basis.

Voor planmatig en meerjarig onderhoud kunt u beschikken over onze expertise m.b.t. het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen. Natuurlijk voeren wij de werkzaamheden daarna ook vakkundig uit. Niet-planmatig onderhoud voeren wij veelal uit op basis van een serviceabonnement. Indien gewenst staan wij zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in geval van calamiteiten.

Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige verbintenis met onze opdrachtgevers, waarbij wij positief staat tegenover prestatiecontracten voor het beheer van vastgoed voor een termijn van 10 jaar en langer. U bent hierdoor verzekerd van een blijvende kwaliteit van uw vastgoed op een kostenefficiënte en deskundige wijze.

Calamiteitenservice 24/7

Een defect houdt zich zelden aan kantoortijden. Vaak vinden storingen dan ook plaats op momenten dat niemand meer bereikbaar is. Gelukkig is er dan de 24-uursservice van Laudy. Wanneer u zich hierop abonneert beschikt u op elk tijdstip van de dag over een professionele storingsdienst. Onze vakmensen staan met hun compleet geoutilleerde bedrijfsauto’s altijd klaar. Snel en adequaat voeren ze urgente onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit.

Lees hier meer over Waardekernen bij Laudy