Winkels en recreatie

Hospitality

In de wereld van hospitality draait het om persoonlijke aandacht voor de gast. In de bouw is persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever helaas niet altijd de norm, maar gelukkig denken wij bij Laudy daar heel anders over. Een hotel of restaurant ontwikkelen en bouwen is geen standaard 13-in-een-dozijn-project. Het is iedere keer weer maatwerk. Over ieder detail is nagedacht, daar kom je pas achter wanneer je zo’n project hebt uitgevoerd. Wij hebben ervaring in het turn-key ontwikkelen en bouwen en weten dus wat er allemaal bij komt kijken. Graag helpen wij u verder!

Leisure

Vrije tijd. Veel mensen hebben er een chronisch tekort aan. Die spaarzame vrije tijd kan dan maar beter op een goede manier worden ingevuld. In het winkelcentrum, de bibliotheek, het zwembad, een vakantiepark of de sporthal. Al dit soort gebouwen hebben wij wel eens gebouwd of verbouwd en zodoende  beschikken wij over de nodige kennis en ervaring met betrekking tot de leisure-branche.

Verbouwen met de winkel open

Wanneer de deur gesloten is, kunnen er geen gasten binnenkomen. Daarom dienen verbouwingen in de hospitality- en leisure-branche vaak in een kort tijdsbestek te worden uitgevoerd. En als het even kan dient de zaak ook nog gewoon door te kunnen draaien met minimale overlast voor de gasten. Te veel gevraagd voor een bouwer? Voor ons niet. Wij vertellen u graag over onze aanpak.

Lees hier meer over Waardekernen bij Laudy