Woningbouw Nieuwbouw

In Limburg zijn er ruim 500.000 huishoudens. Van 1-persoons huishoudens tot grote gezinnen. Wij hebben de afgelopen decennia de nodige inwoners van onze provincie voorzien van een nieuwe woning. Of het nu gaat om grondgebonden woningen of appartementen, groot of compact, het team met specialisten van onze waardekern Woningbouw Nieuwbouw draait er zijn hand niet voor om. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe woning ook echt een thuis wordt. 

Persoonlijke aandacht

Bij nieuwbouwwoningen draait het allemaal om aandacht voor de nieuwe bewoners en om kwaliteit. Kwaliteit leveren zijn wij gewend. Dat is onze tweede natuur. Ook staan wij op een goede manier bekend om de manier waarop wij kopers en huurders op een persoonlijke manier begeleiden bij de bouw van hun woning, onze woonconsulenten staan voor onze klanten klaar. Kwaliteit en voldoende aandacht lijken niet altijd samen te gaan met een marktconforme prijs. Dat het toch mogelijk is, bewijzen wij je graag!

PuurThuys woonconcept

Naast bouwen op de traditionele manier, bouwen wij ook volgens het duurzame PuurThuys woonconcept. Het door Laudy en Ballast Nedam Zuid ontwikkelde woonconcept PuurThuys geeft op een betaalbare, flexibele en duurzame manier invulling aan (her)ontwikkelingsplannen. PuurThuys is gebaseerd op prefab bouw, waardoor wij woningen sneller en beter kunnen bouwen. Duurzaamheid, flexibiliteit, snelheid en constante kwaliteit zijn kenmerken van onze PuurThuys woningen.

Meer informatie over PuurThuys

Nicole Budé Waardekernmanager Woningbouw Nieuwbouw

Waar ben jij trots op?

Bekijk video

Meer weten?

Neem contact op met één van onderstaande waardekernmanagers.

Nicole Budé

Senior Projectmanager Bouwontwikkeling

Als Projectmanager Bouwontwikkeling binnen de Waardekern Woningbouw Renovatie & Verduurzaming en Waardekern Woningbouw Nieuwbouw ben ik in de ontwikkelfase uw eerste aanspreekpunt voor deze waardekernen. Daarnaast ben ik (mede)verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de waardekernen en het aanjagen en initiëren van innovatie en ontwikkeling op het gebied van nieuwbouw, renovatie en verduurzaming van woningen. Vanuit mijn achtergrond ben ik tevens voor de woningbouwcorporaties het eerste aanspreekpunt voor alle huisvestingsvraagstukken, zowel nieuwbouw-, transformatie- en renovatie- & verduurzamingsprojecten.

Luuk Bours

Senior Projectmanager Bouwrealisatie

Als Senior Projectmanager Bouwrealisatie binnen de Waardekern Woningbouw Nieuwbouw ben ik een van de zakelijke aanspreekpunten voor deze waardekern. Ik ben (mede)verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de waardekern en daarnaast voor het aanjagen en initiëren van innovatie en ontwikkeling op het gebied van nieuwbouw van woningen.