Woningbouw Nieuwbouw

Waardekern Woningbouw Nieuwbouw

In Limburg zijn er ruim 500.000 huishoudens. Van 1-persoons huishoudens tot grote gezinnen. Wij hebben de afgelopen decennia de nodige inwoners van onze provincie voorzien van een nieuwe woning. Of het nu gaat om grondgebonden woningen of appartementen, groot of compact, het team met specialisten van onze waardekern Woningbouw Nieuwbouw draait er zijn hand niet voor om. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe woning ook echt een thuis wordt. 

PuurThuys-woonconcept

Naast bouwen op de traditionele manier, bouwen wij ook volgens het duurzame PuurThuys woonconcept. Het door Laudy en Ballast Nedam Zuid ontwikkelde woonconcept PuurThuys geeft u op een betaalbare, flexibele en duurzame manier invulling aan uw (her)ontwikkelingsplannen. PuurThuys is gebaseerd op prefab bouw, waardoor wij woningen sneller en beter kunnen bouwen. Duurzaamheid, flexibiliteit, snelheid en constante kwaliteit zijn kenmerken van onze PuurThuys woningen. Meer informatie op www.puurthuys.nl

Persoonlijke aandacht

Bij nieuwbouwwoningen draait het allemaal om aandacht voor de nieuwe bewoners en om kwaliteit. Kwaliteit leveren zijn wij gewend. Dat is onze tweede natuur. Ook staan wij op een goede manier bekend om de manier waarop wij kopers en huurders op een persoonlijke manier begeleiden bij de bouw van hun woning, onze woonconsulenten staan voor onze klanten klaar. Kwaliteit en voldoende aandacht lijken niet altijd samen te gaan met een marktconforme prijs. Dat het toch mogelijk is, bewijzen wij u graag!

Meer weten?

Neem contact op met:

Arian Spork

Bouwontwikkeling

Luuk Bours

Bouwrealisatie