Bouw & Onderhoud

Nieuwbouw

Laudy is van alle markten thuis. Wij hebben in en buiten Limburg veel in het oog springende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. De aard en omvang van de projecten is divers, van enkele woningen tot een school van meer dan 35.000 m2. Dit alles vraagt om een flexibele organisatie met specialistische teams voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw als industrie.

Renovatie en verduurzaming

Wij hebben al veel renovaties en verduurzamingsprojecten op onze naam staan. Zowel woningenrenovaties als renovaties in de utiliteitsbouw. Bij renovaties zijn vaak niet alle uit te voeren werkzaamheden van te voren bekend. Soms is destructief onderzoek vooraf niet goed mogelijk, waardoor zich ongewenste verrassingen kunnen openbaren tijdens de renovatie. Extra vervelend wordt het wanneer het project ook nog onder grote tijdsdruk staat. De kracht van Laudy is om telkens weer met een passende oplossing te komen. Een oplossing die past binnen de planning én het beschikbare budget.

Restauratie

Limburg telt vele monumenten. Dit belangrijke erfgoed vraagt de grootste zorg qua restauratie en onderhoud. Een monument onherstelbaar beschadigen door onkunde is helaas in een oogwenk gebeurd. Bedenk dus goed wie u inschakelt wanneer het gaat om het restaureren en onderhouden van uw monumentale gebouw, want restaureren is een vak apart. Bij Laudy hebben wij ons dit vak meer dan eigen gemaakt. Wij beschikken over een deskundig team van restauratiespecialisten als timmerlieden, mergel- en natuursteenbewerkers, metselaars en stukadoors. Met ambachtelijk vakmanschap restaureren zij onder andere kerken, kastelen, boerderijen, fabrieksgebouwen en watermolens.

Onderhoud

Voor professionele opdrachtgevers zoals beleggers en zorginstellingen, verzorgen wij verbouwingen en transformaties van bestaand vastgoed en ook planmatig en niet-planmatig onderhoud. Dit laatste zowel meerjarig als op ad-hoc-basis. Wij beschikken daarnaast over een speciaal industrieservice team dat gespecialiseerd is in het onderhoud en kleinschalige verbouwingen van fabrieken en bedrijfsgebouwen. Onze calamiteitenservice staat 24/7 klaar voor defecten en storingen buiten kantoortijden.