Plan- en projectontwikkeling

Al vanaf de initiatieffase van een project kan Laudy een rol van betekenis spelen. Wij beschikken over eigen projectontwikkelaars, planontwikkelaars en projectmanagers die de vertaalslag kunnen maken van het eerste initiatief naar een beheersbaar en realistisch plan. Een plan dat uiteraard binnen budget past. Wij nemen u alle zorg uit handen, dat is onze meerwaarde.

Onze kennis gaat veel verder dan alleen kennis van bouwtechniek en bouwkosten. Ook op het gebied van risicobeheersing, procedures, vergunningen en milieu- en duurzaamheidsregelgeving staan wij ons spreekwoordelijke mannetje (m/v).

U komt onze planontwikkelaars en projectmanagers veelvuldig tegen bij onze projecten die wij uitvoeren als DBM (Design, Build & Maintain), Design & Build, Engineer & Build of in bouwteam. Onze projectontwikkelaars zijn met name betrokken bij de projecten die wij voor eigen rekening en risico ontwikkelen en realiseren. Dit doen wij zelfstandig maar ook geregeld samen met andere partijen. 

Natuurlijk is iedere andere vorm van samenwerking ook mogelijk. Enthousiast en proactief geven wij sturing aan elk project.