Wie we zijn

Alles wat je wilt weten over Laudy

Een kerngezond, Limburgs bouwbedrijf

Wij zijn Laudy, een Limburgs bouwbedrijf, lokaal verbonden met een stevige basis van 170 jaar.

Wij zijn gedreven en toegewijd om continue te leren en te verbeteren en de noodzakelijke stappen te nemen voor u en onze toekomst. Hierbij focussen wij op duurzaamheid, innovatie en het continu verbeteren van onze processen en producten.

Als Laudy zijn wij modern en dynamisch: wij spelen voortdurend in op veranderende omstandigheden. We zijn doelgericht, ondernemend en trots, maar ook kritisch naar onszelf. Wij willen onze klant ontzorgen en zekerheid bieden.
Gepassioneerd vakmanschap en inhoudelijke kennis van ons en onze partners zijn het fundament voor een professionele samenwerking, een soepel lopend bouwproces en het leveren van een goed product. Wij zijn benaderbaar, luisteren en staan dicht bij onze klanten en bij de maatschappij. Hierbij vinden wij transparantie en betrouwbaarheid belangrijk.

Wij werken vanuit onze vijf Waardekernen: Woningbouw nieuwbouw, Woningbouw renovatie en verduurzaming, Utiliteitsbouw, Restauratie en Bouwservice.

De basis van ons succes is de betrokkenheid en loyaliteit van onze mensen, de vertrouwde gezichten zowel op onze bouwplaatsen als kantoren.

Wij zijn Laudy, dit is ons DNA; Gebouwd voor Gezonde Condities.

Bekijk onze bedrijfsfilm - NL
Bekijk onze bedrijfsfilm - EN

Specialisme en werkgebied

Laudy is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en restaureren van hoogwaardig vastgoed en wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Onze projecten kom je voornamelijk in Limburg tegen. Hier voelen wij ons als een vis in het water: wij begrijpen de Limburgse cultuur en spreken de taal.

Lees verder ...

Missie en visie

Als bouwer zijn wij medevormgever van onze samenleving. Het is onze missie om bij te dragen aan een blijvend gezonde werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers en medewerkers. In onze visie is gezond blijven wonen en werken essentieel voor de kwaliteit van het leven en daarmee de toekomst van Limburg. Wij willen daarom met innovatieve diensten en producten bijdragen aan de best mogelijke condities voor mens, milieu en samenleving. 

Laudy is gebouwd voor gezonde condities!

Om invulling te geven aan onze missie en visie hebben wij de Laudy Schijf van Vijf opgesteld:

Laudy Schijf van Vijf

Een lokale wereldspeler

Laudy Bouw & Ontwikkeling is, via de Laudy Groep, een dochteronderneming van Ballast Nedam en is eigendom van Renaissance Construction, een uiterst stabiele wereldspeler in de bouwwereld met een indrukwekkend track record. Wij staan dus tot aan onze knieën in de Limburgse klei, maar hebben wel de financiële slagkracht van een wereldspeler. Een ijzersterke combinatie.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1852

Geschiedenis