Innovatie & Duurzaamheid

De bouw staat bekend als conservatief en wij willen dat zeker niet zijn. Innoveren en vernieuwen is belangrijk voor onze sector. Innovatie is zelfs noodzakelijk voor Laudy om invulling te kunnen geven aan onze missie en visie en om gezonde resultaten te behalen.

De komende jaren zetten wij in op procesinnovatie en productinnovatie. Wij zijn een traject gestart om binnen onze organisatie het Lean & Learn® werken in te voeren en wij hebben het Laudy Innovatieportfolio geïntroduceerd met een 5-tal innovatiethema’s: Energietransitie, Grondstoffen & Materialentransitie, Robotisering & 3D-printen, Betaalbare standaard producten en Big data en digitalisering.

Naast innovatie staat ook duurzaamheid hoog op onze agenda. Een gezonde werk- en leefomgeving bereik je immers niet zonder inspanningen. Wij willen laten zien dat het echt anders kan. Wij hebben de nodige ervaring opgedaan met cradle-to-cradle-bouwen en verduurzaming van bestaande gebouwen en passen deze waar mogelijk toe bij nieuwe projecten.